Soalan-Soalan Lazim

Soalan Lazim tentang bisnestshirt.com

1)      Bisnes ni kena cari-cari orang bawah macam MLM ke?

-          Tidak perlu cari orang bawah. Ini betul-betul bisnes dan ada produk yang nyata. Apa yang perlu kita cari ialah orang yang ingin membuat tempahan t-shirt printing.

 

2)      Kalau saya langsung tiada pengalaman dalam perniagaan ini, saya boleh join juga ke?

-          Boleh. Anda tidak perlu risau kerana saya ada terangkan secara lengkap tentang langkah-langkah untuk memulakan bisnes ini. Harus diingatkan anda tidak perlu belajar mencetak t-shirt. Yang melakukan kerja tersebut ialah kilang itu sendiri. Anda hanya berfungsi sebagai ejen/orang tengah antara pelanggan dan pengilang. Anda akan dapat komisen untuk setiap tempahan yang anda dapat.

 

3)      Lepas tu, supplier t-shirt saya nak cari kat mana?

-          Anda tidak perlu risau kerana saya ada sediakan 70 senarai pengilang t-shirt di seluruh Malaysia. (Termasuk Sabah & Sarawak).

 

4)      Apa yang akan diajar dalam ebook bisnestshirt versi penuh nanti?

-          Dalam ebook tersebut,  saya akan mengajar anda langkah lengkap untuk memulakan bisnes t-shirt printing.  Tiada idea yang merapu kerana semuanya mengikut pengalaman saya setelah setahun lebih saya menjalankan bisnes ini.

 

5)      Saya masih kerja makan gaji, tapi saya ingin buat bisnes ni juga. Boleh ke?

-          Sudah tentu boleh. Ini adalah kerana bisnes ini boleh dilakukan secara part time ataupun full time. Macam saya yang masih lagi menuntut di universiti, tetapi saya mampu melakukan bisnes ini sehingga berjaya.

 

6)      Biasanya macamana nak tentukan untung jualan t-shirt printing ni ya?

-          Semuanya ada saya terangkan dalam ebook versi penuh saya.

 

7)      Apa yang special tentang bisnes yang awak perkenalkan ni ?

-          Sebenarnya bisnes ni sudah lama wujud. Cuma ramai yang masih belum sedar tentang peluang besar melalui bisnes ini. Saya hanya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai peluang bisnes ini. Ianya sangat senang nak dapat untung dan sangat senang untuk diuruskan. Tidak perlu modal yang tinggi dan tidak perlu simpan stok di rumah.

 

8)      Awak tidak risau dengan saingan ke awak dedahkan tentang potensi bisnes ini?

-          Saya tidak risau kerana bagi saya ilmu saya akan bertambah sekiranya saya berkongsi dengan anda semua. Lagipun, saya ingin memberi peluang kepada anda yang ingin mencari wang sampingan seperti saya. Tambahan pula bisnes ini takkan tepu kerana sentiasa mendapat sambutan tanpa mengira musim.

 

9)      Kalau saya ada yang tak faham selepas beli ebook ini, saya boleh hubungi awak direct ke?

-          Boleh. Saya sediakan khidmat bantuan melalui email kepada sesiapa yang menghadapi masalah untuk memulakan bisnes ini secara PERCUMA selepas anda berdaftar dan membeli ebook versi penuh saya. Anda boleh contact saya melalui email tshirt2010@gmail.com . Saya akan membalas email anda secepat yang mungkin.

 

10)   Harga ebook yang ditawarkan tidak boleh murah lagi ke?

-          Untuk pengetahuan, harga yang saya tawarkan tersangat murah kerana anda akan dapat pulangan yang berbaloi-baloi selepas anda menjalankan bisnes ini. Percayalah... Dapatkannya sekarang sebelum harga dinaikkan lagi.